AGENDA

Juli/augustus/september

wad'n yoga beleving

 

 • Meerdere data: Yoga Wad'n Beleving in samenwerking met Museum 't Fiskershúske

       Tickets zijn te boeken via https://www.museummoddergat.nl/wadlopen/

 

JUNI/september

SOULRETREAT VAN PARZIVAL PAARD&COACHING

 

 • Zaterdag 4 juni 2022 Voorjaars Soulretreat (Een evenement van Parzival Paard & Coaching) van 9.30 tot 17.30 uur

   

 • Zaterdag 3 september 2022 Najaars Soulretreat (Een evenement van Parzival Paard & Coaching) van 9.30 tot 17.30 uur

   

   

  Tijdens deze Soul Retreat gaat Nelleke van Parzival Paar & Coaching samen met jou op zoek naar jouw ware, innerlijke kern. Naar je zuivere intuïtie, je creativiteit, je kracht en je wilde natuur. Naar je scheppende vermogen en diep verankerde innerlijke wijsheid.

  Je wordt uitgenodigd om met andere ogen kijken naar jezelf en naar alles wat je bij je draagt, op alle lagen van zijn. Daarbij vormen Paardenkracht Levensverhalen én de wijsheden die opgeslagen liggen in mythen, sprookjes en verhalen, zoals in het boek ‘De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinkola Estes, de rode draad. En uiteraard werken we buiten, in de natuur, met en bij de paarden.

  De dag wordt afgesloten met een fijne sessie yoga in de natuur door mij. Daarmee proberen we datgene wat zich eerder heeft aangediend te integreren en verder te laten beklijven.

  Tijdens de Soul Retreat is er plek voor 4 personen en krijgt iedereen echt de ruimte om zichzelf te (her)ontdekken op een manier die voor ieder van ons passend is. Het feit dat je jouw reis samen met gelijkgestemden maakt, zorgt daarbij absoluut voor een extra dimensie. Coaching en systemische begeleiding met paarden, energetisch lichaamswerk, meditatie/mindfulness en yoga zijn de werkvormen waar gebruik van wordt gemaakt.

  De dag in de basis bij uitstek geschikt voor vrouwen die zich afgesneden voelen van hun eigen natuur, vastgelopen zijn in hun hoofd of moeizaam een plekje kunnen vinden in deze wereld. Maar uiteraard zijn mannen die zich aangesproken en/of uitgenodigd voelen ook van harte welkom. De balans tussen mannelijke en vrouwelijke krachten is immers voor ieder van ons relevant en actueel.

  Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om mee te kunnen doen. Aan het einde van de dag krijg je het boek ‘De ontembare vrouw’ (Engelse editie) mee naar huis en daarnaast mag je natuurlijk gebruik maken van alle mooie werkmaterialen. Ervaring met paarden en yoga is niet noodzakelijk. Tussen de middag serveren we een heerlijke vegetarische lunch.

Tickets Voorjaars Soulretreat

Tickets Najaars Soulretreat